Assessorament lingüístic en valencià i castellà

Cada institució o ens públic o privat té un model de llengua i un estil que el caracteritzen. Un text dirigit a un xiquet o xiqueta de 5 anys no té els mateixos requisits, ni fa servir el mateix model lingüístic que un altre de dirigit a un adolescent o a una persona adulta.

Necessites pautes per a redactar la comunicació en valencià de la teua empresa, de manera que arribe de manera clara al teu client potencial? Tens dubtes sobre el model i el nivell de llengua que requereix el teu text perquè el lligen xiquets i xiquetes de 8 anys? Vols presentar un documental, un programa, una sèrie o una pel·licula i no saps si el guió s’adiu als criteris de, per exemple, À Punt?

T’assessore lingüísticament en allò que necessites i t’ajude que el teu text arribe de la manera més adequada al client final.

Des del 2019, soc lingüista acreditada per À Punt. Prepare els guions des del punt de vista lingüístic perquè siguen aptes per a l’ens valencià, acompanye en els càstings, les gravacions o els rodatges per assessora lingüísticament periodistes, locutors, locutores, actors i actrius.

Com treballarem?

Si necessites contractar els meus serveis d’assessorament lingüístic, posa’t en contacte amb mi i explica’m què necessites. Conjuntament, concretarem la manera de treballar perquè els teus textos en valencià arriben al seu públic de la manera més adient.

Les meues tarifes d'assessorament lingüístic

Cada projecte d’assessorament lingüístic té uns requisits i unes característiques especials. A l’hora d’elaborar el pressupost, es tindrà en compte com és el projecte, si requereix desplaçament, el tipus d’assessoria, etc. En qualsevol cas, es proposarà un pressupost personalitzat i detallat.

També et puc ajudar en:

Posa't en contacte amb mi i sol·licita el teu pressupost.

Necessites més informació sobre aquest servei?